Yvoire. Imagine din „Jardin de cinq sens”, Gradina celor cinci simturi este amenajata ca un labirint, fiecare dintre cele cinci zone ale sale fiind conceputa cu plante, cursuri de apa sau pasari amplasate pentru a sugera unul dintre simturi: vaz, auz, atingere, miros, gust.

Yvoire. Imagine din "Jardin de cinq sens", Gradina celor cinci simturi este amenajata ca un labirint, fiecare dintre cele cinci zone ale sale fiind conceputa cu plante, cursuri de apa sau pasari amplasate pentru a sugera unul dintre simturi: vaz, auz, atingere, miros, gust.

Yvoire. Imagine din „Jardin de cinq sens”, Gradina celor cinci simturi este amenajata ca un labirint, fiecare dintre cele cinci zone ale sale fiind conceputa cu plante, cursuri de apa sau pasari amplasate pentru a sugera unul dintre simturi: vaz, auz, atingere, miros, gust.

Yvoire. Imagine din „Jardin de cinq sens”, Gradina celor cinci simturi este un labirint, fiecare dintre cele cinci zone ale sale fiind amenajata cu plante, cursuri de apa sau pasari, menite sa incante unul dintre simturi: vaz, auz, atingere, miros, gust.

Un gând despre „Yvoire. Imagine din „Jardin de cinq sens”, Gradina celor cinci simturi este amenajata ca un labirint, fiecare dintre cele cinci zone ale sale fiind conceputa cu plante, cursuri de apa sau pasari amplasate pentru a sugera unul dintre simturi: vaz, auz, atingere, miros, gust.

  1. Foarte curios. Cea ce am citit pe saitul tau despre Yvoire. Imagine din “Jardin de cinq sens”, Gradina celor cinci simturi este amenajata ca un labirint, fiecare dintre cele cinci zone ale sale fiind conceputa cu plante, cursuri de apa sau pasari amplasate pentru a sugera unul dintre simturi: vaz, auz, atingere, miros, gust. | slowaholic m-a surprins placut. Va felicit pentru realizarea slowaholic.com, care e un site care merita cunoscuta.

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s