Horatiu Malaele si relansarea galeriei ‘Horatiu’ din centrul vechi al capitalei

Bucuresti, 23 noiembrie 2011.

Horatiu Malaele relanseaza galeria „Horatiu” de pe Strada Smardan nr. 37, in centrul vechi, dupa ce micul spatiu cochet dedicat artei a trecut prin lucrari de renovare.

Expozitia cu care s-a redeschis galeria-atelier e alcatuita din caricaturi si picturi ale lui Horatiu Malaele si va dura in jur de doua luni. Pe viitor vor fi expuse si lucrari ale altor artisti, accentul punandu-se in general pe caricatura. Pentru cei interesati de achizitia exponatelor, e bine de stiut ca acest lucru este posibil.

Galeria „Horatiu”, Str. Smardan nr. 37, centrul vechi. Bucuresti

„Mignona”, cu haine noi si purtand mandra piesele maestrului Malaele, galeria „Horatiu” si-a primit oaspetii cu o atmosfera calda si inedita, combinand elemente placut surprinzatoare.

In timp ce invitatii admirau lucrarile expuse, un trio tanar de jazz anima atmosfera interpretand un stil alert si vesel numit ‘jazz Manouche’, sau „gypsy jazz”, provenit din Franta anilor ’30 si dezvoltat de maestrul chitarist Django Reinhardt.

Trio de jazz "Swing en Vogue"

Trio de jazz „Swing en Vogue”.

Desi afara era foarte frig, participantii la eveniment s-au incalzit cu vinurile oferite de GRAMMA si prezentate intr-o maniera prietenoasa si amuzanta de catre Marian Olteanu, fiul familiei care se ocupa de productia acestora undeva in zona Iasilor. Am invatat de la el ca paharul de vin se tine de picior pentru a nu incalzi paharul si pentru a nu lasa amprente. 🙂

Vinuri de la GRAMMA, produse de familia Olteanu in zona Iasi

Maestrul Malaele si Marian Olteanu de la Gramma Wines discutand despre vin…

Intrebandu-l pe domnul Malaele cum vede evenimentul si ce le transmite cititorilor slowaholic.com, mi-a raspuns cu un zambet generos si cald: „E frumos, lumea este frumoasa si intr-o galerie frumoasa intra oameni frumosi. Asa sa le spui.”

Seara s-a incheiat intr-o nota de relaxare si conversatie placuta la Restaurantul BelMondo, de pe Strada Covaci, aflata tot in centrul vechi, unde atat maestrul Malaele, cat si invitatii si trio-ul de jazz s-au regasit intr-o atmosfera calda, intregita de preparatele delicioase in stil italian.

Pauza de jazz la galeria „Horatiu”

Oana Vasiloiu si Sorin Nedelcu

Cristian Malaele si Roxana Erbarescu 

.

Sosirea maestrului Malaele la galerie

Cornitze intre prieteni jazz-isti

La BelMondo, retusuri de ultim moment

Maestrul Malaele si trio Swing en Vogue la restaurantul BelMondo

La BelMondo

8 gânduri despre „Horatiu Malaele si relansarea galeriei ‘Horatiu’ din centrul vechi al capitalei

 1. Imi place acest capitol „evenimente” daca vor fi de calitatea celui prezentat. Daca este vorba despre CULTURA iti urez sa ai cit mai multe „EVENIMENTE” .
  Da ,arati bine, Slowaholic! Langa Malaiele ,parca tu ai fi STARUL.
  Cu drag

 2. Buna!

  In primul rand foarte bun articol!

  In randul doi, as dori sa stiu daca ai idee cum poate cineva sa ia legatura cu domnul Horatiu Malaele. Raspunsul mi-l poti lasa la adresa… de pe care am lasat acest comentariu.

  Multumesc!

  • Mulțumesc pentru apreciere, Cătălin. 🙂 Cred că cea mai bună variantă ar fi să întrebi la galeria lui de pe Str. Smârdan din Centrul Vechi. Din câte știu eu, au program după-amiaza. 🙂

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s