Aventurile lui piticot: traversare cu bucluc

Zi frumoasă de weekend. Mergem toţi trei  în parc să se joace piticot. Nu găsim loc de parcare, aşa că eu cobor cu cel mic şi tati rămâne să caute un loc unde să lase maşina.

Bulevardul este foarte lat, aşadar traversarea este foarte lungă. După ce semaforul arată verde, o luăm voiniceşte la picior, ţinându-ne de mână. Piticot merge uşor împiedicat. Mă gândesc eu că pasul e prea alert și încetinesc niţel. Observ cu surprindere că toţi şoferii opriţi la stop se uită la noi uimiţi. ‚Ah, ce băiat frumos are mama! I-a lăsat pe toţi cu gura căscată!‘ îmi spun eu mândră nevoie mare şi subiectivă până peste urechi.

Ajungem pe trotuarul de vis-a-vis iar eu nu îmi mai încap în piele de încântare. Dau să îi aranjez şepcuţa pe cap. El îşi întoarce spre mine feţişoara de îngeraş, pe care văd o expresie uşor stânjenită:

–          Maaamiiiii!

–          Da, iubirea mea.

–          Mi-au căzut biugiiii.

31 de gânduri despre „Aventurile lui piticot: traversare cu bucluc

  1. Pingback: colţul românesc – 26 « Colţu' cu muzică

  2. Pingback: colţul cu rock clasic – 26 « Colţu' cu muzică

  3. ce amuzant trebuie sa fi fost, bietul de el dupa ce are piciorusele mici si trebuie sa faca eforturi sa tina ritmul, il mai incurca si pantalonii!
    imi amintesc de fie-mea la vreun an si ceva, gatita intr-o rochita galbena scurta de i se vedeau chiloteii, cum mergea si il facea si pe pishu in acelasi timp. eu, cu nasul pe sus ca ce copil gatit am eu, n-am observat, pana m-a atentionat un trecator. toata lumea radea( era cald si nu-i mai pusesem pampers, asa ca lasasem dara in urma 🙂 )

  4. Pataniile lui Piticot nu numai ca sant foarte amuzante dar atrag si niste comentarii pe masura! Ati putea sa infiintati un site de profil :cred ca ar avea mare succes .

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s