Miercurea fără cuvinte: ciuuu ciuuuu!!!

La Gara din Sinaia este o expoziție de trenulețe unde copiii de la 1 la 100 de ani sunt fascinați de machetele cu miniaturi variate și trenulețe care aleargă pe șine minuscule.

FOTO: ©Slowaholic

Carmen povestește despre ‘Miercurea fără cuvinte’.

37 de gânduri despre „Miercurea fără cuvinte: ciuuu ciuuuu!!!

 1. Trenurile nu prea m-au fascinat ca avioanele de exemplu 😀 dar cand le vezi asa frumoase nu ai cum sa nu le indragesti :)))

 2. Pingback: MFC 41 « Ioan Usca

 3. Zici ca e loc de joacă pentru pitici :)… Pot sa fiu si eu pitic? 🙂 Sigur as pierde notiunea timpului intr-un asemenea loc!

 4. Ai mare dreptate, toata lumea e fascinata de trenuri, mari si mici, fac parte din istoria moderna a omenirii…pare o expozitie grozava de vizitat, poate reusesc sa ajung si eu cu pustiul meu.

 5. Cred ca as pierde trenul sau legatura,daca as nimeri pe-acolo.
  Era si la Cluj,la magazinul de jucarii de pe strada 6 Martie o macheta simpla pe care,o data pe luna o puneau in functiune.
  Staateam in fata ei,de cite ori treceam pe acolo si visam.Si nu eram singurul copil care uita de ce a ajuns in oras.
  Multumesc pentru amintiri!

  • Cu drag. Au un farmec extraordinar machetele acestea cu trenuri miniaturale. Și eu am stat și m-am uitat la ele minute în șir, cu un zâmbet tâmpițel de încântare. A fost un moment simplu, încântător pentru mari și mici. 🙂

 6. Cand eram mic aveam un trenulet cu sine pe care le montam in sufragerie,mai simplu,nu ca acestea.De atunci am ramas un fan al trenurilor.Ce as vrea sa fiu si eu acolo:D

  • E foarte frumos că se organizează astfel de expoziții. Sunt foarte interesante pentru toată lumea și expoziția aceasta în mod special este o atracție în plus pentru cei care vizitează Sinaia. Cred că în România este loc de multe astfel de inițiative. Toate orașele din țară ar avea nevoie de cât mai multe expoziții inedite, de locuri unde să existe activități educative, interactive pentru copii, etc. Sunt câteva, dar nu suficiente. Happy WW!

 7. Cred ca toti „copiii” au fost fascinati 🙂
  Mi-au placut mie si in poze dar imi dau seama ca la fata locului trebuie sa fi fost ceva splendid.
  Happy WW!

  • Cu drag. Ne-am simțit cu toții foarte bine și dacă mai trecem prin Sinaia, vom reveni. Nu știu cum de ați aflat despre articol, dar îmi face mare plăcere comentariul dumneavoastră. 🙂

   • Cand ai numai trenulete in cap, deschizi comp-cautare google-trenulete sinaia-today…cam asta se intampla cu aflarea noutatilor!…In plus, descoperi bloguri foaaaaaaaaarrrrrte interesante, cum este si acesta. De-acum sunt cu ochii pe dumneavoastra pentru ca imi place mult!

 8. Crezi că numai cei mici ar rămâne acolo, fascinaţi de trenuleţe? S-ar putea să nu mai aibă loc de ….”copiii mari”, la fel de fascinaţi astfel de jucării. 🙂

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s