MFC: Lustragiul și pantofii cu șosete colorate

Carmen povestește despre Miercurea fără cuvinte.

 

48 de gânduri despre „MFC: Lustragiul și pantofii cu șosete colorate

 1. Cand eram mica era un film Indian numit „Lustragiul” si zau daca ma gandeam vre o data sa mai vad asa ceva! Se pare ca ne-am surprins amandoua cu seria de fotografii! :))
  Happy WW!

  • Ce tare!!!! Îmi pare tare rău că ai primit cartonaș roșu. Eu cred că ține de o atitudine dezinvoltă și plină de umor să porți așa șosete, mai ales într-un cadru relaxat, cum ar fi o vacanță. Te amuză și te fac să te simți bine. De ce să nu le porți? Că unii le vor considera excentrice? Din punctul meu de vedere, ăsta nu ar fi decât un motiv în plus să îmi cumpăr și mai multe șosete cât mai nostime și colorate și evident, să le port. 😀

  • Există, da. Uimiți am fost și noi. De ce nu? La cât praf este pe la noi, n-ar strica deloc. Iată că turcii încă au lustragii. Șosetele astea sunt trendy, dar numai un tip nonconformist poate să poarte așa ceva și să arate și fain. Tipul din imagine, care ne este prieten, este un tip nonconformist, trendy și plin de umor. 🙂

  • Mulțumesc la fel, Alex. Mie îmi plac tare mult șosetele astea. Sunt singura pată de culoare într-o combinație de haine sobră. Nu multă lume poate să poarte așa ceva cu dezinvoltură, dar tipul acesta (care ne este și prieten) poate și o face cu umor și relaxare. 🙂

 2. Oare la noi mai există aşa ceva, pe undeva? Tare mi-aduce aminte de vremurile de altădată. Şi culmea e că browserul meu nu vrea să-mi afişeze niciuna dintre pozele tale, azi. Probabil viteza mea limitată e de vină.

  • Ei bine, la fel de surprinși am fost și noi. Da, mai există, în Turcia găsești frecvent pe stradă lustragii. Care chiar au de lucru serios. 🙂 Mulțumesc, Tina. Happy WW!

  • Este necesară, ba chiar mai mult decât pe vremuri, parcă. Atunci când eram eu mică nu era atâta praf prin oraș. Acum ieși cu pantofii lustruiți din casă și în cinci minute se fac gri, indiferent de culoarea lor. 😀 O zi plăcută vă doresc.

 3. :))) deosebita seria fotografiilor! Impresionant cum ai l-ai descoperit pe tânarul lustrangiu – de fapt, aceasta este o meserie care aproape ca nu mai exista in zilele noastre! Felicitari! 🙂 (eu am o fotografie asemanatoare din Turcia, acolo se mai practica lustruirea pantofilor pe stada)
  Tare haioase sosetele Subiectului :)) dragut ca ti-a pozat!
  Happy WW! 🙂

  • Mulțumesc, draga mea. Da, în Turcia sunt încă lustragii pe stradă și au și mușterii destui. 😀 ‘Subiectul’ este un tip foarte haios și inteligent și mi-a pozat pentru că e prieten cu noi. 😀 I-am spus că îl pun pe blog și a fost de acord, chiar încântat. 😀 Happy WW, Carmen.

  • Și eu credeam că nu mai există, dar turcii pun foarte mare preț pe tradiții, chiar dacă se adaptează la epoca modernă. Am văzut lustragiu și la aeroport (acela avea dotări ceva mai sofisticate). 😀 Mulțumesc, Sorin.

 4. Prezenta unui lustragiu e deja ceva nou pentru unii si ceva nostalgic pentru altii 🙂
  Am vazut candva …cred ca mai exista si in Romania pe ici, pe colo. Dar foarte rari.
  Sosetele fac toti banii 🙂
  Happy WW!

  • Exact! Copiii din ziua de azi nu știu ce înseamnă asta. Eu nu am mai văzut deloc lustragii prin România. Păcat, chiar este nevoie. 🙂 Happy WW, dragă Elly. 🙂

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s