Eveniment: New York, Paris, Toronto, la București

Dragilor, nu știu dacă sunteți la curent cu faptul că Biblioteca Națională din București găzduiește frecvent expoziții interesante.

În această seară (vineri, 04 octombrie 2013), va avea loc la Biblioteca Națională din București vernisajul unei expoziții care îi aduce pentru prima oară în capitala noastră pe următorii artiști străini: pictorul Gevork CHUBARYAN, artist american de origine armeană, care în prezent trăiește și lucrează la New York, sculptorița Francoise ABRAHAM, cunoscută în special pentru tehnica personală cu care își execută sculpturile (rășină colorată) și pictorul Costa DVOREZKY, născut în Rusia, care acum trăiește și lucrează în Canada. Expoziția va fi deschisă publicului între 4 și 12 octombrie 2013. Adresa este Bulevardul Unirii nr. 22, intrarea din Bulevardul Mircea Vodă. Intrarea este liberă.

Eu am fost invitată la vernisajul de diseară și intenționez să merg, pentru că din prezentarea pe care am citit-o mi s-a părut interesant, așa că vă povestesc și vouă, că tot vine weekendul. 🙂

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s