Inimioara

Ieri am fost într-un loc foarte chic, plin de oameni drăguți și prietenoși. La plecare, pe mare fugă, una dintre fete, care tocmai aranja niște decorațiuni, mi-a dat un cartonaș dintre cele pe care le ținea în mână și mi-a dăruit și un zâmbet frumos. Am luat cartonașul, i-am mulțumit și am fugit. Chiar acum, scotocind prin geantă, l-am găsit. Uitasem complet de el. Mi-a înseninat ziua. Îți mulțumesc, fată blândă și bună. Nici nu îți dai seama ce gest minunat ai făcut pentru mine. 🙂

20131030-165021.jpg

3 gânduri despre „Inimioara

  1. Asta e ca si o pilda. Aparent lucruri minore, pe langa care trecem de multe ori prea indiferenti, prea grabiti, prea incrancenati. Terapia prin asemenea gesturi are o eficienta greu de imaginat. Ma bucur pentru tine, ma bucur pentru fata „blanda si buna” . Ma bucur si pentru mine ca aflu ca existati. Voi cei care stiti sa daruiti si voi cei care stiti sa primiti. Nimeni nu are nicio scuza pentru ca nu daruieste si mai grav, pentru ca nu stie sa primeasca. Mai ales atunci cand e vorba de lucruri asupra carora nu atarna niciun lest format din fisic de bancnote.

    • Chiar este o pildă. Pentru mine gestul ei a însemnat enorm. Mi-a înseninat o zi deloc ușoară. Mi-a dat entuziasm, bucurie, m-a făcut să zâmbesc prelung. Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru gingășia ta, Nilu. Îți doresc o seară minunată!

  2. Pingback: La mulți ani! | slowaholic

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s