O tură prin Berlin: Museumsinsel

Săptămâna trecută am fost la Berlin. A fost prima mea vizită în Germania. Orașul este foarte interesant și deși mi s-a părut destul de industrial ca aspect, compensează din plin cu galerii de artă și muzee. Prin urmare am avut un program de vizitare ultra intens și m-am întors destul de obosită, dar a meritat cu vârf și îndesat. 🙂

Iată câteva fotografii făcute cât timp am stat la o coadă interminabilă pentru a cumpăra bilete la Neues Museum și Pergamon Museum, în Museumsinsel.

 

8 gânduri despre „O tură prin Berlin: Museumsinsel

  1. Neaparat trebuie sa mergi si la Frankfurt, mi-a placut la nebunie orasul, seamana mult cu satul meu, doar ca are strazile asfaltate, au masini in loc de căruţe cu cai, zgarîie nori in loc de case si oamenii nu au banci la strada unde sa stea duminica la povesti ( chiar m-a mirat asta ) si la ei la robinet curge apa si vara, ( si asta m-a mirat ) la noi vara nu curge deoarece seaca izvorul care alimenteaza bazinul de alimentare, dar in rest orasul e plin de gaste, raţe, tigani, manele si terase cu bere fix ca la mine in sat ! :)….

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s