Sony Center Berlin și o întâlnire surpriză

Anul acesta, la începutul lui noiembrie, am fost la Berlin pentru prima oară.

Am stat la un hotel din Potsdamer Platz și prin urmare, primul lucru pe care l-am observat a fost arhitectura modernă spectaculoasă a zonei.

Loc de întâlnire celebru în Berlin, Sony Center este una dintre atracțiile importante din capitala Germaniei. Sony Center a fost proiectat de Helmut Jahn și a costat aproximativ 750 de milioane de euro, construcția fiind finalizată în 2000. Complexul de clădiri găzduiește birouri, magazine, cinematografe, restaurante, apartamente de lux și așa mai departe.

 

Datorită unei coincidențe grozave, m-am întâlnit chiar sub ‘umbrela’ de la Sony Center cu Kadia, autoarea unui blog pe care îl urmăresc de mult timp cu mare drag (mă rog, nu a fost chiar o întâlnire surpriză, pentru că am pus-o la cale în prealabil, după ce ne-am prins că ne aflăm în același timp în același oraș 🙂 ).  Ea este româncă, locuiește la Geneva și se afla la Berlin pentru câteva zile. Deși de când ne cunoaștem virtual eu am fost de mai multe ori la Geneva și ea la București, ne-am cunoscut pentru prima dată în carne și oase în Germania. 🙂 Întâlnirea a fost foarte plăcută, într-o ceainărie chic, unde am împărțit o prăjitură, povești tare faine și muuuulte zâmbete și râsete. Iată aici povestea Kadiei despre ceainăria cu pricina. 🙂

Cu Kadia. :) Photo: ©Slowaholic

Cu Kadia, chinuindu-ne să ne facem singure poză. 🙂 Photo: ©Slowaholic

Cu Kadia. :) Photo: ©Slowaholic

Cu Kadia, chinuindu-ne să ne facem singure poză. 🙂 Photo: ©Slowaholic

6 gânduri despre „Sony Center Berlin și o întâlnire surpriză

  1. Chinuiala voastra cu poza n-a fost in zadar :ati imortalizat un moment frumos din viata voastra! Vi se citeste bucuria in priviri!
    Cat despre constructie, plecand de la cupola care sprijina pe elementele verticale ce pot fi asimilate cu niste stalpi (robusti) ansamblul imi sugereaza un fel de” Lafayette” ultramodernizat impresionant ca anvergura dar total lipsit de farmec.

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s