Merit!

O ador pe Louise Hay. De câte ori am nevoie de energie, inspirație, infuzie de optimism, iau câte o carte de-a ei și ma încarc. La mine funcționează fantastic, de fiecare dată.

Încep să cred din ce în ce mai mult că aproape tot ce ni se întâmplă ține de noi, de gândurile noastre, de energia pe care o emanăm în univers. Avem multe convingeri negative, care ne limitează și care sunt adânc înrădăcinate, dar ele se pot schimba. Putem alege să renunțăm pur și simplu la ele. Cred că avem un potențial enorm, de care nu suntem conștienți și că dacă vrem, putem să ne transformăm ușor-ușor viețile într-o bucurie imensă.

Astăzi este o zi minunată, iar eu mă simt extraordinar din toate punctele de vedere. Aceasta este alegerea mea. 🙂

„TRATAMENTUL PENTRU PREȚUIREA DE SINE (CE MERIT ȘI CE NU MERIT DE LA VIAȚĂ):

Merit să mă bucur de tot ce poate fi mai bun. Nu doar de anumite lucruri bune, ci de tot ce poate fi mai bun. Renunț acum la orice gând negativ care mă limitează. Mă eliberez de toate limitările moștenite de la părinții mei, îmi iubesc părinții, dar doresc să merg mai departe. Nu mai accept opiniile lor negative și convingerile lor limitatoare. Nu sunt limitat de temerile și de prejudecățile societății în care trăiesc. Nu mă mai identific cu niciun fel de limitare.

Mă bucur de o libertate perfectă în mintea mea. Pătrund acum într-un nou spațiu al conștiinței, în care perspectiva mea asupra ființei și vieții mele este diferită. Îmi propun să îmi creez gânduri noi legate de sine și de viața mea. Noul meu mod de a gândi se transformă în experiențe de viață noi.

Știu și afirm că sunt una cu Puterea universală care generează prosperitate. De aceea, prosper pe diferite planuri. Am în față un număr nelimitat de posibilități. Merit să mă bucur de o viață mai bună, de o abundență de iubire, de o sănătate perfectă. Merit să trăiesc confortabil și să prosper. Merit să mă bucur de fericire, de libertatea de a fi tot ce pot fi. Merit chiar mai mult. Merit să mă bucur de tot ce poate fi mai bun în viață.

Universul de-abia așteaptă să îmi manifeste noile convingeri, iar eu accept cu bucurie, cu recunoștință și cu plăcere această viață a abundenței, căci o merit. O accept și știu că această viziune este adevărată.” (Louise Hay. „Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața„)

Un colț de paradis.  Quinta da Regaleira, Sintra, Portugalia.  Photo: ©SLOWAHOLIC

Un colț de paradis.
Quinta da Regaleira, Sintra, Portugalia.
Photo: ©SLOWAHOLIC

2 gânduri despre „Merit!

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s