Singapore Flyer si un apus memorabil

 

 

Singapore Flyer, sau roata cea mare din Singapore este una dintre principalele atracții turistice din Singapore și chiar din Asia.

Roata are 165m înălțime, fiind cea mai mare din lume. A fost inaugurată în 2008. Un bilet pentru adulți costă 33 de dolari singaporezi, ceea ce nu e deloc ieftin, dar eu cred că merită. Pentru cei aflați în căutare de locuri inedite pentru luat cina, Singapore Flyer are oferte interesante (aici puteți găsi mai multe detalii).

Cabinele sunt foarte stabile, nu am perceput niciun fel de mișcare neplăcută. De jur împrejur, priveliștea îți taie răsuflarea. Am avut norocul să mă aflu sus chiar în timpul unui apus de soare splendid, care mi-a umplut ochii de frumos și sufletul de bucurie.

 

 

8 gânduri despre „Singapore Flyer si un apus memorabil

    • Nu prea are de ce să îți fie teamă, sau rău, dar și eu aveam pe vremuri teamă de zbor cu avionul, așa că înțeleg cum este. Deloc plăcut. Bine că există poze 🙂

  1. Cum se vad „zgarie norii” !Par micuti si bagati unul in altul , ca o padure deasa. Dar e stranie o padure din betoane{sau otel?) !Mai are pe unde ajunge superbul soare la fiecare muritor?

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s