Pure Joy

9 gânduri despre „Pure Joy

 1. Deci, in afara de placerea de a da cu bata in balta uneori, imi place balaceala la superlativ . Exact cum spui ,,pure joy” . 😀

     • Daa, la gradi . Am 31 de minunatii care abia asteapta sa ne reintalnim in grupa mare . Cand ma uit la ei cat au crescut, cat erau de mici, plangaciosi, timizi cand au venit in grupa mica, si cat de inteligenti sunt acum, inteligenti pentru ca nu le este teama de nimic . Imi place sa lucrez mult pe stima si imagine de sine, sa fie siguri pe ei cand pleaca la scoala, si parintii sa-si cunoasca drepturile . Mai am anul acesta si le dau si lor drumul in viata . Si se intorc mereu, si-mi povestesc, am avut copiii primelor generatii . Si tot nu-mi simt varsta :)))

       • Am avut norocul de a trai astfel, intre copii .
        Am vrut sa-mi iau ore la liceu cand a intrat Maria, si mi-a spus ca nu mi s-ar potrivi, mi-ar dispare pasiunea si zambetul . Asa ca am ramas in lumea frumosilor inocenti .

       • Da. Contrar multor opinii, la gradi formezi si copiii, dar si parintii acestora . Cum ii formezi asa vor percepe si scoala pe tot parcursul celor 12 ani . Din pacate, in ultimul timp, datorita formarii, intra multe neavenite ca educatoare, nu din pasiune, nu pentru aptitudini, ci pentru ca nu au alternativa, si pentru asta parca se razbuna pe copii si parintii lor .

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s