Anker

Vara aceasta am petrecut aproape o săptămână în Austria. Iubesc țara asta. E un tărâm binecuvântat cu frumusețe nesfârșită și cu pace. Mă întorc mereu acolo și cu fiecare prilej, mă bucur de o aventură fantastică.

În timpul călătoriilor în țara lui Mozart, ascultând radioul în mașină, de fiecare dată există o melodie care îmi atrage atenția și care mi se lipește de suflet. De fiecare dată există o zi care este mai cu moț decât toate celelalte și nu știu cum se face că aproape mereu acel cântec special se potrivește de minune cu acea zi fabuloasă.

________

We spent almost a week in Austria this summer. I love this country. It is a land blessed with endless beauty and peace. I go back there over and over again and every time, I enjoy a fantastic adventure. 

During these trips to Mozart’s country, while listening to the radio in the car, there is always a song that draws my attention and sticks to my heart. There is always a day that is more special than the others and somehow this most special song fits perfectly with this most special day. 🙂 

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s