Rose…

Zilele trecute am aflat de la WordPress că blogul meu a împlinit trei ani. Am vrut să scriu ceva despre asta. După ce am privit ecranul gol câteva minute, am renunțat. Nu îmi venea absolut nimic în gând. În ultima vreme, cuvintele nu vor să iasă. Nu îmi vorbesc nici măcar mie, decât rar și cu zgârcenie.
Azi după amiază am primit un dar de la o persoană pe care o iubesc foarte mult. Așa, fără nicio ocazie. I-a făcut plăcere să dăruiască. Nu am putut desface cadoul pe moment, din cauza contextului.
Apoi am aflat ca altcineva, drag mie a plecat la cer. Încă nu-mi vine să cred. Zbor lin, suflet frumos!
Am ajuns acasă sfârșită. Mută și totuși în pace. Așa e să fie, iar acceptarea a ceea ce este aduce cu sine liniște.
Am desfăcut cadoul primit mai devreme:

20141027-224717-82037794.jpg

Și câteva cuvinte au vrut să iasă…
Persoana care a plecat astăzi a iubit viața cu pasiune. Și a trăit-o frumos, intens, cu bucurie și cu un zâmbet larg și cald pe chip. A iubit și a fost iubită. A făcut ceea ce i-a plăcut și a avut o viață lungă, plină și fericită, iar chipul său luminos și senin arăta asta.
Iubiți, dragilor. Zâmbiți. Bucurați-vă de ceea ce este atunci când este. Faceți pe cât se poate ceea ce vă place și vă aduce bucurie. Aveți curaj să faceți sărbătoare din viața voastră, chiar și din lucrurile cele mai mărunte. Nu vă aruncați visurile la gunoi fără să le acordați măcar o șansă. Atunci când crede în sine, omul poate să mute munți, iar Universul îl ajută.
Trăiți mai mult, mai vesel, mai real și mai în acord cu adevărul din sufletul vostru. Și spuneți ce aveți de spus dragilor voștri. Nu amânați, pentru că nu știm niciodată dacă va mai exista ‘mâine’.

19 gânduri despre „Rose…

 1. O să mă străduiesc să țin cont de ceea ce ne sfătuiești. 😛 Până atunci însă, un sincer „La mulți ani !” blogului și, logic că și, „patroanei” lui !

 2. La multi ani blogului, si darurile vin la cei ce daruiesc fara asteptari . De la COR la COR, Ancuta ! Iubire sa aiba oriunde s-ar afla !

 3. „Cand necazuri te doboara
  Si prieteni n-ai sa-i strigi,
  Tine minte, sfarsitul nu-i aici. ”

  Tu insa ai prieteni, prieteni care vin sa te-mbratiseze, fie si virtual pentru a imparti cu ei si bucuriile dar si tristetile tale. Neconditionat.

  La multi ani!

 4. I am so very sorry for the lose of your friend Anca and I am also inspired by your words that remind us to live life fully and pursue our dreams. Your words in this post are a beautiful gift of inspiration to me today. Mulțumesc. ~ Rick

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s