Summertime Variations

De curând, am primit în dar două zile pe malul mării. Nu știu când au zburat. Aproape că am existat acolo în afara timpului. De nu ar fi fost culoarea mult mai închisă a pielii și părul puternic ondulat m-aș fi întrebat dacă a fost aievea. Am vrut să absorb fiecare rază de soare, fiecare adiere de vânt, fiecare mângâiere a apei, fiecare pas pe nisipul aproape negru. Am abandonat aparatul foto în bagajul în care l-am adus. Cu greu mi-am întrerupt visarea pentru a face câteva fotografii cu telefonul. Abia acum reușesc să împărtășesc un crâmpei din experiența acestei călătorii. Și un fragement din creația unui muzician pe care l-am descoperit de curând și care m-a sedus de la prima audiție: Fazil Say. Obișnuit să improvizeze foarte mult, pianistul turc a devenit mai mult sau mai puțin din ‘joacă’ un compozitor fascinant.

Călătoria aceasta pe malul Mediteranei a fost scurtă, intensă, percepută dincolo de realitate și ieșind din tiparele obișnuitelor gânduri. Se poate, da, să mai visez. Și Doamne, cât îmi place!

Fazil Say: „SUMMERTIME VARIATIONS”:

4 gânduri despre „Summertime Variations

  1. A visa este minunatat….m-ai facut nostalgic catre concediu/vacanta la mare…pozele tale sunt foarte sugestive…zile frumoasa de vara sa ai in continmuare slowaholic..

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s