Bun găsit, 2016

Azi am ieșit la aer pentru prima dată anul acesta.

O răceală cruntă m-a țintuit în casă mai bine de 2 săptămâni. Dar nu-i bai. A fost bine. Am avut timp pentru a fi cu mine, cu ai mei. Doar cu mine și cu ai mei. Am avut timp să observ. Să mă bucur. Aproape că nu am simțit simptomele, deși se pare că au fost intense. Încă nu a trecut. Dar simplul fapt că nu prea mă mai doare nimic și că am putut să ies din casă este minunat. Seamănă puțin cu bancul acela:

„-Știi cum poți face o pisică fericită?

-Cum?

-Îi prinzi coada în ușă, apoi îi dai drumul și este cea mai fericită.”

Azi am simțit atâta bucurie, încât nu am cuvinte pentru a o descrie. Parcul aproape pustiu, încremenit în ger și liniște, soare,  zăpada scârțâind sub tălpi, eu și aparatul foto. Bun găsit, 2016!

 

13 gânduri despre „Bun găsit, 2016

  1. Fotografiile tale nu-s de comentat, sunt aşa de expresive încât te lasă fără grai, cel puţin aşa-i în cazul meu.
    Altfel, ştiu că ai fost un pic (mai mult) răcită, cumva, am văzut asta prin meandrele virtualului. Femeile sunt mult mai predispuse acestor stări în perioada asta, şi nu neapărat că ar fi mai slabe de constituţie, ci pentru că se expun mai mult (curăţenie, mâncare, poate cumpărături).
    Important este că acum eşti bine, că ai fost şi eşti alături de cei dragi ţie.
    Un an nou cu multă sănătate îţi doresc, Anca! Să-ţi fie zilele cu lumină alături de cei ce-ţi sunt aproape, cu bucurie şi spor în toate cele bune!

    • Mulțumesc, Victor. Am fost răciți toți. Cumva pe mine m-a lovit mai tare pe final de an/început de an. Nu am vrut să iau antibiotic și s-a agravat până când nu am mai avut încotro. Dar e bine. 🙂 A fost necesară experiența asta. Și foarte binevenită din multe puncte de vedere. Un an bun și frumos să fie pentru toți!

  2. Foarte frumoase pozele…este minunat cui ai spus -Am avut timp pentru a fi cu mine, cu ai mei. Un lucru bun care trebuie sa se intample cat mai des posibil, LA MULTI ANI cu sanatate !

Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s